Race to España – Finalen 2024

Oförglömliga minnen på våra unika finalresor!

Att få chansen att hänga med på våra finalresor är något utöver det vanliga. Finalen innehåller såklart det en golfresa brukar göra men också något helt annat när vi åker så stort gäng och den stämningen som blir. Så ta chansen och spela till er en plats under 2024.

Fairplay Golf & SPA Resort *****

Högklassigt boende i dubbelrum

Vi bor hur bra som helst på detta 5 stjärniga resort som har allt man kan önska sig. Banan ligger precis utanför fönstret precis som både restauranger och barer.

Variationsrik och välbyggd bana

En mycket rolig bana att spela med stor variation på hålen. Utsikter över bergen och nationalparken. Trots att banan ligger på en höjd så är den inte speciellt jobbig att gå. 

Unikt hotell – Maxad service

Hotellet är inte likt något annat, uppbyggt som en liten spansk by med mysiga innegårdar och olika teman på rummen gör det till en upplevelse utöver det vanliga. 
Servicen av personalen är fullpott!

December 2024

Fairplay Golf & SPA Resort

Vinner ni en av våra 49 deltävlingar i sommar så får ni hänga med på denna magiska finalresa. Inget trams med semifinaler eller extra kval. Vinn en tävling så får du hänga med. Skulle man inte vinna en tävling så kan man ändå bli belönad med att få hänga med genom vår Order of Merit. Spelar du fler av våra tävlingar samlar du ihop fler placeringspoäng. Det paret med flest poäng hänger även med på finalresan. Finalresan går av stapeln 11-14 december med chans att uppgradera till 1 vecka.

Det här ingår

Flyg t/r inkl golfbag

Flyg med golfbag Stockholm – Malaga

Transfer t/r

Transfer t/r flygplats – hotell

Boende i dubbelrum

3 nätter boende i dubbelrum inkl lyxig frukostbuffé

3 varv golf och final

Inspel och två dagars finalspel på Fairplay Golf

Och såklart mycket mer…

Sugen på att hänga med men inte lyckats vinna?

Häng med på finalresan

Vill du också följa med på denna unika golfresa även om du inte lyckats vinna en tävling?
Du är välkommen!

Välj mellan ett paket på 3 eller 7 nätter. I resan ingår flyg t/r Stockholm – Malaga inkl. incheckat bagage & golfbag, transfer t/r flygplats – hotell, boende i dubbelrum på femstjärniga Fairplay Golf & Spa Resort inkl. frukost, tre respektive sex golfrundor, välkomstdrink samt tävling med startkit & prisbord.

Bokningsinfo inom kort